sunnuntai 23. syyskuuta 2007

Aiheesta ja aiheen vierestä

Kuten kaikki paikalle eksyneet ovat huomanneet, blogin ylläpito on jäänyt taka-alalle viime aikoina. Otetaan siis vahinko takaisin ja tehdään vilkaisu Tepsin pelilliseen tilanteeseen.

Joukkue vahvistui ennen riemukasta derbyä laitapakki Urmas Rooballa. Kyseinen pelipaikka on ollut todellinen heikkous Tepsille, koska Sarajärvi on tontillaan erittäin epävarma ja Joonas Tursas pelaa hyvän pelin turhan harvoin. Jälkimmäisellä tosin on aikaa kehittyä.
Rooba pelaa laidalla varmasti ja on osoittautumassa hyväksi hankinnaksi mitalitaistoa ajatellen.

Myös toppariosasto sai vahvistusta, kun algerialainen Zarabi Kheireddine eli Kiko liittyi joukkueeseen. Ville Lehtonen ei missään nimessä ole onnistunut topparin paikalla parhaalla mahdollisella tavalla, joten Algerian maajoukkuepelaaja tulee tarpeeseen - etenkin, kun Mixu mainitsee nopeuden kuuluvan Kikon vahvuuksiin. Tepsin toppariparin ongelma on tällä kaudella useasti ollut se, ettei maisema juurikaan vaihdu. Uusi toppari on mitaltaan mukavat 187 senttiä, joten pääpelikin toivottavasti sujuu.
Pitkälle meneviä arvioita ei tietystikään kannata lähteä tekemään, koska debyytti on vielä tekemättä. Kikon kanssa on kuitenkin tehty kaksi seuraavaakin kautta kattavaa sopimusta, joten näytettävää on. Samalla pitkä sopimus antaa ymmärtää, että Palloseuran takalinjoilla tapahtuu muutoksia kauden jälkeen. Jarno Heinikangas tuskin lähtee, eli kyseessä lienee joko Jussi Nuorelan viimeinen kausi tai Ville Lehtosen siirto muualle peliajan perässä? Who knows.

Huomenna vastassa Viikingit. Jaro -tappion jälkeen voitto olisi jälleen tärkeä mitalitaistelun kannalta, eikä vähempään sovi karsijan paikkaa pitäviä Viikkareita vastaan tyytyä. Lisää matsista myöhemmin.

Ei kommentteja: