maanantai 24. syyskuuta 2007

Pronssipaikka

Viikkareista otettiin suht helposti pakollinen 5-0 -voitto. Kentällä ei oikeastaan ollut kuin yksi jengi, maalintekopaikkoja ei vieraille juuri siunaantunut.

Mixu sekoitti pakkaa mukavasti ja näytti tämän blogin ennustajahahmolle närhen munat. Keskikentällä pelasivat Ady, Cleaver ja Valakari. Periaatteessa hyökkäävä koostumus oli täysin oikea ratkaisu, mutta Ady ei taaskaan säväyttänyt. Ulkomaanapu ei vain tunnu aina hiffaavan, milloin palloa täytyy pitää ja milloin se kuuluu laittaa liikkeelle ja mihin suuntaan. Tunnustusta täytyy kuitenkin antaa syötöstä Lomskin ensimmäiseen maaliin 69. minuutilla.
Hyökkäyksessä puolestaan Ääritalo, Paatelainen ja Hämäläinen onnistuivat molemmat hyvin. Hämäläinen putsasi palkintopöydän kahden maalin sekä maalisyötön ansiosta ja oli muutenkin pirteänä laidallaan. Ääritalo jäi maaleitta, mutta hyvä matsi myös Ärtsiltä. Mixulta kuitenkin hyvä veto ottaa Lomski kentälle pelin ollessa jo käytännössä selvä. Kaksi maalia vaihtopelaajana on keneltä tahansa kova suoritus, ja aikaisemman linjan pitäessä Lomski ottaa avauskokoonpanon paikan FC Lahtea vastaan. Onkin mielenkiintoista nähdä, mikä koostumus hyökkäykseen valitaan, koska tänäänkin koko hyökkäys onnistui suht hyvin.

Oikeastaan illan ainoa pienoinen miinus oli jälleen Ville Lehtonen, jonka kautta suurin osa harvoista Viikinkien hyökkäyksistä tuli. Tämäniltaisesta nollapelistä huolimatta Zarabi Kheireddinen voisi päästää jo kehiin Lahtea vastaan.

Toisaalla MyPa jeesasi Tepsiä voittamalla Hongan. Palloseura nousi siis Hongan kanssa tasapisteisiin, ja pronssitaistelusta tulee kova ja mielenkiintoinen. TPS:lle tarjotaan etulyöntiasemaa, koska Honka kohtaa vielä FC Hakan ja TamU:n, kun TPS:n loppuohjelmasta löytyy vain sarjataulukossa alempana olevia joukkueita. Kaikki on omissa käsissä ja mahdollisuudet on vaikka täyteen 15 pisteeseen. Tepsiläisittäin katsottuna tulossa on kiinnostavin futissyksy pitkään aikaan. Käydään katsomossa ja toivotaan sen riittävän mitaleille.

Ei kommentteja: